Directorul ROMATSA si-a dat demisia. Ministrul Transporturilor cere sindicatelor sa renunte la greva

Vineri, 28 August 2015, ora 16:28
1161 citiri
Directorul ROMATSA si-a dat demisia. Ministrul Transporturilor cere sindicatelor sa renunte la greva
Foto: Arhiva Ziare.com

Ion-Aurel Stanciu si-a dat vineri demisia din functia de director general al ROMATSA, motiv pentru care ministrul Transporturilor, Iulian Matache, solicita sindicatului si conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de munca si renuntarea la greva, informeaza un comunicat al ministerului.

Instanta a decis: Greva ROMATSA e legala. Aeroporturi blocate pe 1 septembrie

"In urma demisiei din functia de director general, prezentate astazi (vineri - n.red.) de domnul Ion-Aurel Stanciu, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie - ROMATSA, solicit atat sindicatului cat si conducerii regiei continuarea negocierilor pentru incheierea si semnarea Contractului Colectiv de Munca si mai ales renuntarea la greva generala. Consider ca in conditiile actuale este inutil acest protest care afecteaza activitatea din domeniul aerian si confortul cetateanului", a declarat Iulian Matache.

Sindicalistii, solidari cu grevistii de la Romatsa - zeci de mii de oameni, ...citeste mai departe despre "Directorul ROMATSA si-a dat demisia. Ministrul Transporturilor cere sindicatelor sa renunte la greva" pe Ziare.com

#greva ROMATSA, #director Romatsa demisie , #Stiri Administratie