Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciliu

Joi, 11 Iunie 2015, ora 23:14
819 citiri
Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciliu
Foto: Ziare.com

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, joi, propunerea DNA de arestare preventiva a directorului general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, urmand ca acesta sa stea in arest la domiciliu.

Tot in arest la domiciliu va sta si Gheorghe Boeru, reprezentant al SC Romair Consulting SRL, insa decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata de procurori.

Adrian Semcu a fost retinut miercuri de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta, in timp ce Gheorghe Boeru este acuzat de dare de mita, cumparare de influenta si evaziune fiscala.

Potrivit DNA, incepand cu 2010, anterior si pe parcursul derularii procedurilor de achizitie pentru contractele de servicii si lucrari ce urmau sa fie incheiate in cadrul proiectului cu finantare europeana 'Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare in judetul Prahova" (in valoare totala de peste 162,7 milioane euro avand ca autoritate contractanta ...citeste mai departe despre "Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, in arest la domiciliu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adrian Semcu arest domiciliu, #director Hidro Prahova DNA , #Stiri Administratie