Directorul Hexi Pharma, acuzat ca a dat mita medicilor pentru contracte cu spitalele: E o calomnie!

Joi, 26 Mai 2016, ora 12:26
2951 citiri
Directorul Hexi Pharma, acuzat ca a dat mita medicilor pentru contracte cu spitalele: E o calomnie!
Foto: B1 TV

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, sustine ca nu a oferit niciodata spaga vreunui medic in numele firmei pe care o conduce, pentru a obtine contracte cu spitalele.

"Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi", a declarat Flori Dinu pentru B1 TV.

Precizarile vin dupa ce un medic microbiolog a dezvaluit pentru Tolo.ro ca aproape toate firmele de biocide dadeau bani pentru a castiga contracte cu spitalele, dar Hexi Pharma platea mai mult.

Medicul, care a lucrat zece ani la Institutul Cantacuzino, iar alti zece intr-un spital de urgenta din Bucuresti, a relatat pentru sursa citata o intalnire cu Flori Dinu.

Doctorul spune ca directorul Hexi Pharma l-a intrebat cat a oferit firma Anios pentru a obtine un contract, iar apoi i-a spus ca ofera dublu si a dus mana la geanta pentru a scoate plicul cu bani.

Intrebat de unde stia ca Flori Dinu avea un plic in geanta, medicul a afirmat: "Pentru ca asa se lucreaza in licitatiile din spitale ...citeste mai departe despre "Directorul Hexi Pharma, acuzat ca a dat mita medicilor pentru contracte cu spitalele: E o calomnie!" pe Ziare.com

#director Hexi Pharma mita medic, #Hexi Pharma mita contracte, #Hexi Pharma mita medic partide , #Stiri Administratie