Directorul Aeroportului Timisoara publica dovada ca nu bause cand l-a oprit Politia: Folosise apa de gura

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 21:42
2870 citiri

Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Dan Idolu, a publicat, sambata, rezultatele problelor biologice care i-au fost prelevate dupa ce politistii l-au amendat si i-au suspendat permisul pe motiv ca a consumat alcool, concluzia acestora fiind ca nu era baut.

Idolu le-a declarat atunci politistilor ca a luat doar apa de gura, el spunand acum ca va continua actiunile in instanta atat in ceea ce priveste Politia, cat si firma care distribuie apa de gura.

"Prin prezentul comunicat doresc sa prezint opiniei publice, informata eronat despre incidentul din 20.08.2016 cand am fost oprit, consider eu, nejustificat in trafic de catre un echipaj al Sectiei 1 Politie Rurala Timisoara. Acest echipaj m-a abordat intr-un mod neconform cu procedurile standard ale politiei rutiere, supunandu-ma apoi unui test cu dispozitivul alcooltest pentru determinarea concentratiei de alcool in aerul expirat.

Mi s-a comunicat, fara ...citeste mai departe despre "Directorul Aeroportului Timisoara publica dovada ca nu bause cand l-a oprit Politia: Folosise apa de gura" pe Ziare.com

#director aeroport timisoara permis, #director aeroport timisoara permis suspendat , #Stiri Administratie