Dinel Staicu, o noua condamnare definitiva - 9 ani de inchisoare

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 17:15
944 citiri
Dinel Staicu, o noua condamnare definitiva - 9 ani de inchisoare
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte al Societatii de Investitii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost condamnat la noua ani de inchisoare de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul deschis de procurorii anticoruptie pentru fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Medias cu peste 11 milioane de euro.

Decizia luata miercuri de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

In prima instanta, Dinel Staicu, primise o pedeapsa de 11 ani de inchisoare, in urma unei sentinte a Judecatoriei Sectorului 2, din decembrie 2013.

Dinel Staicu, 11 ani de inchisoare in dosarul Transgaz

Staicu a primit aceasta pedeapsa pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Instanta a mai dispus si interdictia ca Staicu sa fie ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, sa ocupe o functie implicand exercitiul autoritatii de stat sau una de conducere a unei persoane juridice pe o perioada de cinci ani.

Alte condamnari in acest ...citeste mai departe despre "Dinel Staicu, o noua condamnare definitiva - 9 ani de inchisoare" pe Ziare.com

#Dinel Staicu condamnat inchisoare, #Dinel Staicu 9 ani inchisoare, #Dinel Staicu inchisoare Transgaz , #Stiri Administratie