Din Penitenciarul Rahova, Radu Mazare contesta la CEDO sentinta de 9 ani de inchisoare

Miercuri, 29 Mai 2019, ora 13:04
1029 citiri
Din Penitenciarul Rahova, Radu Mazare contesta la CEDO sentinta de 9 ani de inchisoare
Foto: Facebook/Constantinescu Nicusor Daniel

Fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare, condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale, va contesta decizia la CEDO. Anuntul a fost facut de avocatul fostului edil in fata Penitenciarului Rahova.

La aceasta plangere lucreaza deja o echipa de avocati. "Noi apreciem ca pe calea unei plangeri la CEDO putem sa aratam neajunsurile legale ale sentintei", explica avocatul.

De altfel, Radu Mazare anunta ca intentioneaza sa faca acest demers inca din 21 mai. Atunci, fostul edil a dat primul sau comunicat transmis dupa extradarea din Madagascar, in care spunea ca este mandru de tot ceea ce a facut in viata, ca dupa ce a facut puscarie in Madagascar, va supravietui si in inchisorile din Romania.

"Toate considerentele de condamnare a mea sunt clar impotriva jurisprudentei si deciziilor CEDO de pana acum, dar, sigur, pana voi ajunge sa fiu judecat acolo, voi face puscarie. Ca si in cazul primarului Mircia Gutau! Eu consider ca nu asta este justitie. E doar o bataie de joc!," sustinea Radu Mazare.

#Radu Mazare cedo, #Radu mazare rahova, #Radu Mazare condamnat , #Stiri Administratie