Dezvaluiri din dosarul lui Oprea: Pantofi de lux masura 46 si mult alcool pentru o "sursa" cu nume de femeie

Vineri, 13 Mai 2016, ora 15:35
935 citiri
Dezvaluiri din dosarul lui Oprea: Pantofi de lux masura 46 si mult alcool pentru o "sursa" cu nume de femeie
Foto: Pixabay

Detalii privind cheltuielile efectuate de Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), prezentate in rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, releva ca au fost cumparati pantofi barbatesti marimea 46 si cantitati mari de bauturi alcoolice pentru o "sursa" cu nume de femeie.

Procurorii sustin ca justificarea cheltuielilor operative la nivelul DIPI era nelegala si ca motivele invocate erau neverosimile, informeaza News.ro.

Un alt exemplu este al unor ofiteri DIPI care nu exercitau concret atributii operative, dar decontau foarte multe produse de consum ori de lux.

Aceste nereguli au iesit la iveala dupa ce fostul sef al DIPI Nicolae Gheorghe, trimis si el in judecata in dosarul lui Oprea, a cerut formarea unei echipe de patru ofiteri care sa verifice cheltuielile de protocol anterioare ale serviciului secret.

Cand si-ar fi dat seama de proportiile acestor cheltuieli nejustificate, Gheorghe ar fi incercat sa ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri din dosarul lui Oprea: Pantofi de lux masura 46 si mult alcool pentru o "sursa" cu nume de femeie" pe Ziare.com

#DIPI cheltuieli dosar Oprea , #Stiri Administratie