Dezvaluiri despre functionarea SRI, interceptari si acoperiti: Fiecare plateste penal daca e cazul - Interviu

Vineri, 27 Mai 2016, ora 06:36
2965 citiri
Dezvaluiri despre functionarea SRI, interceptari si acoperiti: Fiecare plateste penal daca e cazul - Interviu
Foto:captura Youtube/Realitatea.net/imagini arhiva martie 2016

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, a explicat pentru prima data cum functioneaza sistemul de interceptari telefonice si de ce considera ca din punct de vedere tehnic cele ilegale sunt imposibile. Totodata, Georgian Pop a dat detalii despre functionarea SRI si modul in care sunt eliberate mandatele de siguranta nationala.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, presedintele comisiei SRI a vorbit despre numarul real de agenti SRI, dar si despre verificarile comisiei in privinta "acoperitilor".

"Responsabilitatea e mare si pentru mine, care semnez actele de control, si pentru cei de la SRI care imi trimit documentele. Fiecare raspunde pentru ce face si plateste penal daca e cazul", afirma Pop.

Citeste si declaratiile sefului comisiei SRI despre scandalul dezinfectantilor diluati si moartea violenta a patronului Hexi Pharma, Dan Condrea

Mai multi oameni politici in frunte cu fostul presedinte al Romaniei vorbesc despre SRI in termeni de institutie ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri despre functionarea SRI, interceptari si acoperiti: Fiecare plateste penal daca e cazul - Interviu" pe Ziare.com

#Georgian Pop comisia SRI, #interceptari SRI, #acoperiti SRI , #Stiri Administratie