Dezmat pe bani publici, cu repetitie: Spor de uzura si microclimat la Primarie

Duminica, 10 August 2014, ora 11:55
1662 citiri
Dezmat pe bani publici, cu repetitie: Spor de uzura si microclimat la Primarie

Angajatii Primariei Buhusi, oras din judetul Bacau, vor primi pana la 150 de lei in plus la salariu ca spor de uzura si zgomot.

Primaria respectiva are 144 de angajati, care vor beneficia de o majorare cu 15% a salariului pentru "uzura prematura a organismului" si "efort fizic mare, in conditii nefavorabile de microclimat, zgomot intens sau vibratii", se arata intr-o hotarare a Consiliului Local, citata de Mediafax.

Edilul Ionel Turcea crede ca sporul ce va fi platit din bani publici este perfect justificat.

"Ne incadram in lege cu acest spor, in conditiile in care au fost facute masuratori de catre o firma specializata in domeniu. S-au mai acordat astfel de sporuri prin tara si de aceea nu avem de ce ne teme de Curtea de Conturi care, pana la urma, nu este o sperietoare, daca respecti legea. Mai bine de doua treimi dintre angajati au salarii derizorii, cuprinse intre 675 si 980 de lei si este de datoria noastra sa-i mai sprijinim cat de cat cu ce putem, cum este acest spor", ...citeste mai departe despre "Dezmat pe bani publici, cu repetitie: Spor de uzura si microclimat la Primarie" pe Ziare.com

#spor Primaria Buhusi, #sporuri Primaria Buhusi , #Stiri Administratie