Desemnat politistul anului dupa ce a refuzat 80.000 de euro mita

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 17:13
878 citiri
Desemnat politistul anului dupa ce a refuzat 80.000 de euro mita
Foto: Arhiva Ziare.com

Un ofiter al Politiei de Frontiera a fost desemnat, vineri, politistul anului 2015, dupa a refuzat 80.000 de euro mita, in timp ce un agent a primit aceiasi distinctie, dupa ce a demascat o grupare de traficanti de tigari din care faceau parte inclusiv politisti de frontiera basarabeni.

Cei doi politisti de frontiera au fost premiati de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, in cadrul ceremoniei organizate vineri, cu ocazia Zilei Politiei de Frontiera, institutie care a implinit 151 de ani de la infiintare.

La categoria ofiteri, premiul a fost acordat comisarului-sef Gheorghe Daniel Nistor, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Anul trecut, la inceputul lunii decembrie, acesta a fost sunat de catre un barbat care i-a cerut sa-l ajute sa aduca in Romania tigari din Ucraina si sa ii spuna cand si prin ce zona ar putea sa introduca tigarile in tara.

Marfa urma sa fie transportata de un barbat cu dubla cetatenie, romana si ...citeste mai departe despre "Desemnat politistul anului dupa ce a refuzat 80.000 de euro mita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#politistul anului trafic tigari mita , #Stiri Administratie