Deputatul spagar: Nu am luat mita in viata mea, nu am fugit, taiam porcul la tara

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 15:00
964 citiri
Deputatul spagar: Nu am luat mita in viata mea, nu am fugit, taiam porcul la tara

Deputatul Gheorghe Coman, urmarit penal pentru coruptie, a declarat ca denuntatorul sau este directorul adjunct al DSVSA Buzau, el sustinand ca nu a luat "spaga" in viata sa, ca nu a fost prins in flagrant si ca nu a fugit, fiind la tara, sa taie porcul.

Deputatul Gheorghe Coman a declarat ca este nevinovat, ca nu a luat "spaga" niciodata in viata sa si ca DNA nu are suficiente probe impotriva sa. Mai mult, el spune ca, desi politica este "grea si mizerabila", nu va demisiona din PC, atat timp cat nu exista dovezi clare care sa-l incrimineze.

Daniel Constantin, in dosarul deputatului spagar - Coman ii folosea numele cand cerea mita

"Domnul Ciprian Botezatu (directorul adjunct al Directiei Sanitar-Veterinare Buzau - n.red.) este denuntatorul, dar eu nu am luat in viata mea spaga. Cand am facut masa la partid au fost 25 de insi, a costat 20 de milioane de lei vechi, n-au fost probleme cu banii, n-am cerut si n-am luat si nu o sa iau. Nici nu m-au prins in flagrant cum spun ei, ...citeste mai departe despre "Deputatul spagar: Nu am luat mita in viata mea, nu am fugit, taiam porcul la tara" pe Ziare.com

#Coman mita DNA, #Coman scuza taia porcul, #Coman dezminte flagrant, #Coman fuga politie , #Stiri Administratie