Deputatul cu mitraliera si-a luat concediu de la Parlament pentru analize medicale in strainatate

Luni, 20 Martie 2017, ora 16:38
1134 citiri
Deputatul cu mitraliera si-a luat concediu de la Parlament pentru analize medicale in strainatate
Foto: Digi 24

Deputatul PSD Catalin Radulescu a solicitat Camerei Deputatilor acordarea unui concediu platit de opt zile, numarul maxim potrivit regulamentului.

Cererea a fost respinsa, avand in vedere ca deputatul isi mai luase alte trei zile de concediu platit, astfel incat nu a primit decat cinci zile platite, plus alte trei zile de concediu neplatit.

In cerere, deputatul a mentionat ca vrea ca in aceasta perioada sa isi faca o serie de analize medicale in strainatate.

Luni, deputatul a anuntat ca se autosuspenda din partid in urma scandalului in care este implicat dupa ce saptamana trecuta a declarat ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si se declara pregatit sa o foloseasca din nou. Totodata, social-democratul a sustinut ca protestatarii ar trebui indepartati cu tunuri cu apa din Piata Victoriei.

Tot luni, Catalin Radulescu a fost audiat, dupa ce Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor sale. ...citeste mai departe despre "Deputatul cu mitraliera si-a luat concediu de la Parlament pentru analize medicale in strainatate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Radulescu concediu odihna, #deputat Radulescu analize medicale, #deputat mitraliera analie medicale , #Stiri Administratie