Deputatul cu mitraliera este audiat la Parchetul General

Luni, 20 Martie 2017, ora 10:38
977 citiri
Deputatul cu mitraliera este audiat la Parchetul General
Foto: Facebook/Catalin Marian Radulescu

Deputatul Catalin Radulescu este audiat, luni dimineata, la Parchetul General, dupa ce a spus ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si s-a declarat pregatit sa o foloseasca din nou.

Deputatul le-ar fi spus procurorilor ca vorbele au fost scoase din context si ca nu intentioneaza sa faca rau cuiva, anunta Realitatea TV.

Amintim ca depuatatul PSD Catalin Radulescu a declarat saptamana trecuta si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si se declara pregatit sa o foloseasca din nou. Tot atunci, social-democratul a sustinut ca protestatarii ar trebui indepartati cu tunuri cu apa din Piata Victoriei.

A doua zi, el a revenit asupra declaratiilor si a mentionat ca ar pune mana pe arma doar "daca vreodata in tara asta va mai veni comunismul, stalinismul, hitlerismul sau ceva". Ulterior, a negat informatiile si i-a acuzat pe jurnalistii Adevarul ca au trunchiat interviul.

Drept urmare, jurnalistii Adevarul au publicat apoi intreaga inregistrare needitata.

Vineri, politistii din Arges au verificat armele detinute de parlamentarul PSD si i-au suspendat dreptul de a le detine.

Adevarul: Politia n-a gasit nicio mitraliera de la Revolutie acasa la deputatul Radulescu. Doar un pistol cumparat in 1999

Deputatul cu mitraliera neaga tot, dupa ce s-a cerut punerea lui sub acuzare: Mi-a placut sa imi bat joc de jurnalisti. Au fost opinii politice ...citeste mai departe despre "Deputatul cu mitraliera este audiat la Parchetul General" pe Ziare.com

#deputat mitraliera audiat, #Radulescu audiat Parchetul General, #deputat mitraliera Radulescu , #Stiri Administratie