Denuntatorul lui Oprescu: I-am dus un milion de euro primarului. Eu am primit 400.000 de euro de la firme

Luni, 11 Iulie 2016, ora 23:46
936 citiri

Bogdan Popa, fost sef al Administratiei Cimitirelor, a povestit, luni, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti ca a primit de la patronii unor firme 400.000 de euro pentru a le oferi contracte publice si ca i-a dus fostului primar general Sorin Oprescu aproximativ un million de euro "pe camp", adica la locuinta edilului din comuna ilfoveana Ciolpani.

Bogdan Popa a recunoscut toate faptele de care a fost acuzat, alegand sa beneficieze de procedura simplificata. El a fost din 2010 pana in 2013, a fost director al Palatelor Brancovenesti, iar din 2013 pana in 2015 a fost director al Administratiei Cimitirelor.

Oprescu nu-si recunoaste faptele: Sunt nevinovat

In debutul declaratiei, Popa a explicat structura mitei: 33 la suta la denuntatori, restul de 67 la suta impartit astfel: 45 la suta Sorin Oprescu, 10 la suta pentru Mircea Octavian Constantinescu, fost director al Directiei Economice din Primaria Capitalei si restul la el.

La acel moment al procesului, avocatii ...citeste mai departe despre "Denuntatorul lui Oprescu: I-am dus un milion de euro primarului. Eu am primit 400.000 de euro de la firme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Oprescu mita milion euro , #Stiri Administratie