Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti

Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti
Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze documentele prin care Biroul de Turism si Tranzactii SA (BTT) a primit un certificat de proprietate asupra terenului.

Astfel, Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca cele sapte hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.

In urma analizarii actelor depuse la dosar, judecatorii au constatat "nulitatea absoluta a certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor seria M 15 numarul 0053/ 22 decembrie 1999 emis de catre Ministerul Tineretului si Sportului".

De asemenea, instanta a constatat si "nulitatea absoluta a contractului de vanzare cumparare autentificat sub nr. 2152/ 28 iulie 2003 de catre notarul public Marinca ...citeste mai departe despre "Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 916 ori