Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti

Marti, 12 Mai 2015, ora 13:59
1231 citiri
Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze documentele prin care Biroul de Turism si Tranzactii SA (BTT) a primit un certificat de proprietate asupra terenului.

Astfel, Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a dat castig de cauza Primariei Capitalei si Clubului Sportiv Studentesc, in procesul in care acestia reclamau faptul ca cele sapte hectare de teren din Parcul Herastrau au trecut in proprietatea privata, in mod ilegal, in urma unui ordin de ministru in anul 1999.

In urma analizarii actelor depuse la dosar, judecatorii au constatat "nulitatea absoluta a certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor seria M 15 numarul 0053/ 22 decembrie 1999 emis de catre Ministerul Tineretului si Sportului".

De asemenea, instanta a constatat si "nulitatea absoluta a contractului de vanzare cumparare autentificat sub nr. 2152/ 28 iulie 2003 de catre notarul public Marinca ...citeste mai departe despre "Decizie irevocabila: 7 hectare din Parcul Herastrau revin la Primaria Bucuresti" pe Ziare.com

#hectare Herastrau parc revin Primarie, #proces retrocedare parc herastrau , #Stiri Administratie