Decesul reginei Ana, in presa internationala: Si-a sprijinit neincetat sotul, el insusi slabit de varsta si de boala

Luni, 01 August 2016, ora 21:19
1242 citiri
Decesul reginei Ana, in presa internationala: Si-a sprijinit neincetat sotul, el insusi slabit de varsta si de boala
Foto: Facebook / Casa Regala

Agentiile internationale de presa au anuntat decesul reginei Ana a Romaniei, care a incetat din viata luni,, la un spital din Elvetia, la varsta de 92 de ani, si au prezentat scurte biografii ale acesteia.

"Desi opinia publica nu cere reinstaurarea monarhiei in statul membru al Uniunii Europene, romanii ii respecta pe Mihai si pe Ana ca figuri istorice, in special in conditiile in care sunt tot mai dezamagiti de o clasa politica perceputa drept corupta", comenteaza Reuters.

Agentia preia comunicatul Casei Regale, potrivit caruia regina a murit inconjurata de familie, iar funeraliile vor avea loc la Curtea de Arges.

Reuters aminteste ca regina Ana si Regele Mihai s-au casatorit in urma cu 68 de ani, la Atena, si au impreuna cinci fiice.

Cuplul regal locuia la Aubonne, in Elvetia, din 2004, si vizita Romania in timpul sarbatorilor si pentru evenimente oficiale, precizeaza jurnalistii de la Reuters, adaugand ca Regele Mihai, in varsta de 94 de ani, s-a retras din viata publica ...citeste mai departe despre "Decesul reginei Ana, in presa internationala: Si-a sprijinit neincetat sotul, el insusi slabit de varsta si de boala" pe Ziare.com

#regina Ana murit presa internationala , #Stiri Administratie