Ambasada SUA: Prostitutia s-a amplificat in tarile europene unde a fost legalizata

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 13:30
1338 citiri
Ambasada SUA: Prostitutia s-a amplificat in tarile europene unde a fost legalizata
Foto: Facebook/Dean Thompson

Insarcinatul cu afaceri interimar al ambasadei SUA, Dean Thompson, a spus miercuri, intr-o intalnire cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), PF Daniel, ca in tarile europene unde prostitutia a fost legalizata fenomenul nu s-a diminuat, ci dimpotriva, s-a amplificat.

PF Daniel l-a primit miercuri, in vizita de prezentare, pe Dean Thompson, insarcinat cu afaceri ad-interim al ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Dean Thompson a multumit pentru primire si s-a aratat interesat de legatura dintre Patriarhia Romana si romanii stabiliti temporar sau definitiv in strainatate.

In acest context, insarcinatul cu afaceri ad-interim al ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a dorit sa cunoasca mai bine implicarea BOR in prevenirea si combaterea traficului de persoane, se arata intr-un comunicat al Patriarhiei Romane.

Patriarhul a facut o scurta prezentare a comunitatilor ortodoxe romanesti din afara granitelor tarii si, in contextul migratiei masive a ...citeste mai departe despre "Dean Thompson: Prostitutia s-a amplificat in tarile europene unde a fost legalizata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dean Thompson intalnire Patriarhul Romaniei, #PF Daniel discutie combaterea prostitutiei, #fenomen prostitutie legalizata , #Stiri Administratie