Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De unde va puteti lua bicicleta cu voucherele de la Primarie: A fost publicata lista magazinelor

De unde va puteti lua bicicleta cu voucherele de la Primarie: A fost publicata lista magazinelor
Primaria Capitalei a publicat lista cu magazinele din care bucurestenii isi pot achzitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot cu voucherele de 500 de lei oferite in cadrul proiectului "Biciclisti in Bucuresti".

Iata care sunt magazinele participante la proiectul organizat de Primarie:

Cele opt magazine Auchan din Bucuresti (Titan, Militari, Berceni, Cotroceni, Drumul Taberei, Pallady, Vitan, City Crangasi); eMAG (Showroom Crangasi si Showroom Titan); Hervis Sport (din Mall Militari, Sun Plaza, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Mega Mall si Park Lake); Intersport (din Centrul Comercial Feeria, Afi Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mall Vitan, Centrul Comercial Grand Arena); Decathlon (Militari, Pallady, Berceni, Baneasa); Atelierele Pegas din strada Vasile Lascar si Calea Floreasca;Atelier Pinion;AutoKlass Center (sucursala Sud); Biciclop;Bike&Sky Shop;Bike Boutique and More;Bike Geek;Bike Nature;Bike XCS (Lacul Tei, zona Baba Novac si cel din strada Nicolae G. Caranfil, care se va deschide in septembrie); BikeXpert (Unirii si Pantelimon); BizoBike;DHS Bike;DrBike;E-TWOW;EvoBike;Evolio;Freeriders;FreeWheel;Kero Bike;Perfect Bike;Play Bike;Romalex 96 Impex;Rovelo;Smart Balance;Spokes;The friendly bike shop;Sport Guru;Sport Mood;Teo Bike;Velopedia (zona Victoriei si zona Tineretului); Veloteca;VEXIO;Xplorer;Grib.ro;Mos Ion Roata;Ninebot Romania;Roataelectrica;Alecoair.ro.
Primaria Capitalei urmeaza sa afiseze curand si lista celor 5.000 de beneficiari ai voucherelor de 500 de lei oferite in cadrul programului "Biciclisti in Bucuresti".

Proiectul a fost aprobat in sedinta CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei cetatenilor cu varsta de peste 18 ani si cu resedinta sau domiciliul in Bucuresti care vor sa isi cumpere o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Inscrierile pentru proiect au inceput in 24 iulie, cand au fost depuse aproape 3.000 de solicitari. Inscrierile au fost suspendate, insa, a doua zi pentru ca au fost procesate intr-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri.

PMB a anuntat atunci ca suspendarea va fi valabila pana cand vor fi verificate toate cererile si vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului, existand posibilitatea suplimentarii numarului de vouchere.

Firea vrea sa dea mai multe vouchere pentru biciclete. De 6 ori mai multe

Primaria mai mentiona ca pr ...citeste mai departe despre "De unde va puteti lua bicicleta cu voucherele de la Primarie: A fost publicata lista magazinelor" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 805 ori