Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De luni se pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire a locuintei in sectoarele 1, 4, 5 si 6

De luni se pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire a locuintei in sectoarele 1, 4, 5 si 6

Cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei pot fi depuse, de luni, in sectoarele 1, 4, 5 si 6 ale Capitalei, in restul zonelor administrativ-teritoriale din Bucuresti solicitarile putand fi deja adresate DGASPC-urilor.

*** DGASPC Sector 1 a anuntat ca solicitarile pentru acordarea ajutorului de incalzire pentru sezonul rece noiembrie 2020 - martie 2021 se pot depune incepand de luni, 19 octombrie, la sediul institutiei din bd. Maresal Averescu nr. 17.

*** Cetatenii Sectorului 2 pot depune deja solicitarile la sediile DGASPC: Serviciul de Asistenta Sociala Baicului (str. Heliade Intre Vii nr. 36), Serviciul de Asistenta Sociala Masina de Paine (str. Glinka nr. 7A), Serviciul de Asistenta Sociala Pantelimon (bd. Basarabia nr. 90), Serviciul de Asistenta Sociala Silvestru (Calea Mosilor nr. 132), dupa cum a precizat autoritatea locala pentru AGERPRES.

Formularele completate, insotite de actele doveditoare, pot fi depuse individual sau prin reprezentantul asociatiei, dupa urmatorul program: luni in intervalul orar 8,30 - 16,00, fara programare telefonica; marti, miercuri si joi de la ora 9,00 la 15,00, cu programare telefonica; vineri intre orele 9,00 - 13,00, tot cu programare telefonica.

"Aceasta masura a fost adoptata pentru a veni in sprijinul cetatenilor, acestia avand posibilitatea de a depune cererile la sediile aferente din proximitatea locuintei. De asemenea, documentele pot fi transmise si online, pe adresa de email a Serviciului de Asistenta Sociala de care apartine solicitantul, in functie de adresa unde locuieste", a informat autoritatea locala.

*** In Sectorul 3 depunerea solicitarilor a inceput luni, 12 octombrie. Formularul de cerere-declaratie pe propria raspundere necesar obtinerii ajutoarelor pentru incalzirea locuintei poate fi descarcat de pe site-ul www.dgaspc3.ro sau se poate ridica de la sediul DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12 - 14, potrivit unui anunt al Primariei Sector 3, postat pe Facebook.

Documentele vor putea fi transmise prin email (alocatii@dgaspc3.ro), prin posta (cu confirmare de primire) la adresa bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12 - 14 sau pot fi depuse personal la sediul DGASPC Sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918, de luni pana joi, in intervalul orar 9,00 - 15,00.

*** Cetatenii Sectorului 4 vor putea depune de luni, 19 octombrie, cererile pentru acordarea ajutorului de incalzire.

Solicitantii sunt asteptati personal sau prin intermediul asociatiilor de proprietari/locatari ...citeste mai departe despre "De luni se pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire a locuintei in sectoarele 1, 4, 5 si 6" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 570 ori