Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De luni se deschid statia de metrou Aurel Vlaicu si gura dinspre Hotel Horoscop de la Piata Unirii 1

De luni se deschid statia de metrou Aurel Vlaicu si gura dinspre Hotel Horoscop de la Piata Unirii 1
Statia de metrou Aurel Vlaicu si accesul dinspre Splaiul Independentei si Bulevardul Unirii al statiei Piata Unirii 1 vor fi deschise luni, 31 iulie, cu o zi mai devreme fata de data anuntata initial, informeaza Metrorex.

"Metrorex a gasit impreuna cu Antreprenorul sistemului control-acces, solutiile optime si sigure pentru reducerea timpilor de executie si finalizarea mai devreme a lucrarilor. Astfel, luni, 31.07.2017, va fi deschisa statia Aurel Vlaicu, dar si accesul dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (Hotel Horoscop) al statiei Piata Unirii 1, cu o zi mai devreme fata de data anuntata. La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe santier si lucreaza intens pentru ca maine sa deschida accesul calatorilor", se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Metrorex asigura calatorii ca va depune toate eforturile impreuna cu antreprenorul sistemului de control-acces, astfel incat lucrarile sa fie finalizate " in conditii de siguranta si in cel mai scurt timp posibil".

"Reamintim publicului calator ca proiectul de modernizare a instalatiilor de control-acces se afla in plin proces de implementare si ca orice nereguli sesizate sunt transmise Constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementarii tuturor lucrarilor, calatorii sa poata beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur si confortabil", precizeaza Metrorex.

Metrorex a anuntat ca in perioada 19 iulie - 29 august va realiza lucrarile de modernizare a instalatiilor de taxare de la 21 de accesuri din 11 statii. Astfel, vor fi modernizate pana la finele verii statiile Piata Unirii 1 si 2, Eroii Revolutiei, Pacii, Obor, Piata Victoriei 2, Piata Sudului, Eroilor, Politehnica, Preciziei, Gorjului.

Pana la data de 19 iulie, Metrorex a finalizat lucrarile de modernizare la 42 de accesuri din 20 de statii. ...citeste mai departe despre "De luni se deschid statia de metrou Aurel Vlaicu si gura dinspre Hotel Horoscop de la Piata Unirii 1" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 762 ori