De luni incep reviziile la reteaua de termoficare din Bucuresti

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 17:15
1045 citiri
De luni incep reviziile la reteaua de termoficare din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET Bucuresti anunta ca de luni va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru pregatirea retelei de termoficare pentru iarna.

In aceste conditii, bucurestenii ale caror locuinte sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa finalizeze lucrarile la instalatiile interioare, pentru evitarea incidentelor.

Potrivit RADET, bucurestenii trebuie sa ia toate masurile pentru finalizarea lucrarilor la instalatiile interioare din imobile, pentru a evita inundatiile in apartamente, ce pot aparea odata cu incarcarea instalatiilor in noul sezon de incalzire 2017-2018.

De asemenea, asociatiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Citeste si RADET incearca sa opreasca debransarile provocand panica: Risc de explozie, platiti mai mult!

Data privind furnizarea agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior, precizeaza sursa citata.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din octombrie 2016, ceea ce implica un plan de reorganizare a institutiei si de solutionare a problemelor intregului sistem de termoficare.

RADET furnizeaza energie termica pentru aproximativ 565.000 de apartamente din capitala, precum si pentru aproximativ 5.400 de institutii, obiective sociale si agenti economici. ...citeste mai departe despre "De luni incep reviziile la reteaua de termoficare din Bucuresti" pe Ziare.com

#RADET teste caldura, #RADET teste sistem termoficare , #Stiri Administratie