De ce trebuie desfiintat CNADNR. Ultima teapa - demolarea autostrazii

Marti, 21 Iunie 2016, ora 07:22
1135 citiri
De ce trebuie desfiintat CNADNR. Ultima teapa - demolarea autostrazii

De la infiintare si pana acum, CNADNR nu a reprezentat decat o institutie ce a tocat banii romanilor pe proiecte ce cu greu au avut o finalizare.

Nu mai vorbim ca aproape toate contractele au probleme cu legea, iar in cazul proiectelor majore semne mari de intrebare se ridica asupra modului in care au fost castigate licitatiile.

Toate semnalele ne arata ca acolo nu exista un grup de profesionisti ce lucreaza in interesul tarii, ci o grupare de crima organizata, poate cea mai profesionista din aceasta tara din moment ce nimeni nu a reusit sa afle de ce in mai bine de 20 de ani nu am reusit sa facem cativa kilometri de autostrada.

Din moment ce nu a contat directorul, nu a contat ministrul, am putea presupune ca ceva nu este in regula chiar in interior.

Lipsa cailor de comunicatie, in cazul de fata a autostrazilor, reprezinta un atac direct asupra statului roman. Eu nu pot intelege din ceea ce s-a intamplat decat ca in mod premeditat cineva a ghidat activitatea CNADNR spre a ...citeste mai departe despre "De ce trebuie desfiintat CNADNR. Ultima teapa - demolarea autostrazii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada Orastie Sibiu demolata, #CNADNR autostrada Orastie Sibiu , #Stiri Administratie