De ce SUA, Germania si Suedia fac zid in fata Codrutei Kovesi? Semnalul de alarma

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 07:38
1127 citiri
De ce SUA, Germania si Suedia fac zid in fata Codrutei Kovesi? Semnalul de alarma

Am vazut criticile starnite de clipul pregatit si difuzat de Ambasada Suediei cu ocazia decorarii cu Steaua Nordului a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi, de catre Regele Carl Gustaf.

Este un clip in care oameni de pe strada, ziaristi romani si straini, dar si nu mai putin de patru ambasadori, ai SUA, Germaniei, Croatiei si Finlandei, isi manifesta aprecierea si sustinerea ferma pentru anticoruptie din Romania, DNA si dna Kovesi.

"Cultul personalitatii" au strigat mai multe voci, inclusiv ziaristi care de-a lungul timpului chiar s-au ocupat cu asemenea cult al personalitatii, cu maxima dedicatie. In ordine, fiecare are dreptul la propria perceptie si opinie. Fiecare o avea propriile motive pentru care se arata extrem de deranjat de laudele la adresa dnei Kovesi, dar evalueaza cu seriozitate, chiar valideaza acuzatiile si insultele lansate in spatiul public la adresa DNA si a sefei acestui parchet de catre inculpati, condamnati sau rude ale unor persoane aflate intr-o ...citeste mai departe despre "De ce SUA, Germania si Suedia fac zid in fata Codrutei Kovesi? Semnalul de alarma" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi Steaua Nordului, #Klemm Kovesi DNA anticoruptie , #Stiri Administratie