De ce stau oamenii sa-si ia bagajele dintr-un avion in flacari, care tocmai a aterizat fortat

Vineri, 05 August 2016, ora 11:55
1062 citiri
De ce stau oamenii sa-si ia bagajele dintr-un avion in flacari, care tocmai a aterizat fortat
Foto: Twitter/Apaspo

"Sariti! Sariti! Sariti! Lasati-va bagajele. Sariti si coborati pe tobogan!". Se putea auzi panica in vocea insotitoarei de bord care incerca sa-i evacueze pe pasageri din avionul Emirates Airline care a aterizat fortat miercuri pe aeroportul din Dubai, dupa ce luase foc in aer.

Ea stia ca oamenii sunt inca in pericol sa moara, insa multi dintre cei aflati la bord pierdeau timp incercand sa-si ia bagajele din compartimentele de deasupra scaunelor, scrie BBC.

Intr-un clip mai lung postat pe Twitter, la secunda 36 se poate observa ca cineva vorbeste despre cum sa-si ia laptopul. Nu e greu de inteles de ce oamenii fac asta.

Fara niciun avertisment, aterizarea lor se transformase in ceva dramatic. Avionul tocmai aterizase "pe burta", fara roti, si incerca din greu sa se opreasca.

In acele momente trebuie sa fie foarte greu sa-ti dai seama ce se intampla, iar noi, oamenii, suntem programati sa ne insfacam portofelul, pasaportul, telefonul si cheile de la casa. De unde sa ...citeste mai departe despre "De ce stau oamenii sa-si ia bagajele dintr-un avion in flacari, care tocmai a aterizat fortat" pe Ziare.com

#avion bagaje, #avion urgenta bagaje, #evacuare avion bagaje , #Stiri Administratie