De ce SRI si SIE trebuie desfiintate

Marti, 16 August 2016, ora 12:27
1078 citiri
De ce SRI si SIE trebuie desfiintate

Am fost trei ani si jumatate seful Cancelariei prezidentiale. Am fost patru ani si 11 luni ambasador al Romaniei in Finlanda si Estonia. In tot acest timp nu am vazut niciodata nici o pagina - nici un paragraf, nici un rand macar! - de la SRI sau de la SIE care sa aiba o utilitate in exercitiul functiilor pe care le-am avut.

Dar nu trebuie sa ma credeti neaparat pe mine.

Iata declaratia doamnei Codruta Kovesi, sefa DNA: "In 2013, 2014 si 2015, de fapt, de cand am inceput mandatul la DNA, nu am primit nicio informare de la SIE. Cu toate acestea, vedem ca tot mai multi inculpati isi deschid afaceri in strainatate. Se isca intrebarea de ce niciodata nu am primit astfel de informari despre aceste activitati. Nu am primit sesizari nici despre conturile din strainatate, nici despre vilele de lux, nici despre iahturile de lux" (26 aprilie 2016).

Pot sa confirm aceasta declaratie. Mai grav: in cei peste 8 ani in care am ocupat functiile de consilier de stat si de ambasador, am ...citeste mai departe despre "De ce SRI si SIE trebuie desfiintate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SIE SRI desfiintate, #servicii secrete desfiintate , #Stiri Administratie