De ce nu s-a asezat Tariceanu la coada la permise?

Sambata, 13 August 2016, ora 06:49
1033 citiri
De ce nu s-a asezat Tariceanu la coada la permise?

Presedintele Senatului a fost surprins cum a ignorat o coada de 1.000 de persoane aflate la sediul din Bucuresti a DRPCI (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare), unde a intrat pe usa din dos pentru a-si schimba carnetul de conducere.

Aceasta directie face parte din Ministerul de Interne. Se afla in subordinea ministrului Petre Toba, suspectat ca si-a plagiat lucrarea de doctorat.

Domnul Toba nu a reusit sa inlature birocratia din propria ograda, ba, mai mult, se pare ca e depasit de situatie. Relatia oamenilor cu functionarii ministerului este mare consumatoare de timp si de nervi pentru ambele tabere.

E adevarat ca vara, in Romania, se intorc foarte multi conationalii de-ai nostri care lucreaza in strainatate. Acestia trebuie sa-si rezolve, printre altele, problemele cu pasapoartele, cu inmatricularile de autoturisme si cu permisele de conducere. Toate aceste servicii sunt in subordinea domnului ministru Toba. Cumva, ar fi fost nevoie sa observam o oarecare ...citeste mai departe despre "De ce nu s-a asezat Tariceanu la coada la permise?" pe Ziare.com

#Calin Popescu tariceanu coada permise, #Calin Popescu Tariceanu urmarit penal , #Stiri Administratie