De ce avea nevoie Oprea de masina de lux: Explicatii conspirationiste cu servicii secrete ostile Romaniei - stenograme

Luni, 16 Mai 2016, ora 10:55
1603 citiri
De ce avea nevoie Oprea de masina de lux: Explicatii conspirationiste cu servicii secrete ostile Romaniei - stenograme
Foto: Arhiva Ziare.com

Sefii serviciului de informatii din cadrul Ministerului de Interne, DIPI, au justificat achizitia autoturismului de lux Audi A8 prin faptul ca fostul ministru Gabriel Oprea ar fi fost vizat de un serviciu secret strain ostil Romaniei si ar fi avut nevoie de protectie.

Aceasta "teorie a conspiratiei", dupa cum a fost numita de jurnalistii de la Adevarul, apare in declaratiile sefilor Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul MAI, date la DNA in dosarul in care Gabriel Oprea a fost trimis in judecata, saptamana trecuta, fiind acuzat ca a ordonat cumpararea autoturismului de lux din banii de misiuni ai serviciului secret intern.

Gabriel Oprea, trimis in judecata in dosarul masinii de lux

Desi masina era menita sa contribuie la protectia fostului ministru, acesta ar fi folosit-o, insotit de coloana oficiala, inclusiv cand se ducea la sedintele de partid sau la restaurant.

Din declaratiile date la DNA reiese ca fostul vicepremier era filat de un ...citeste mai departe despre "De ce avea nevoie Oprea de masina de lux: Explicatii conspirationiste cu servicii secrete ostile Romaniei - stenograme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina Oprea filat serviciu secret, #Oprea stenograme masina lux , #Stiri Administratie