De ce au decis judecatorii arestarea lui Gruia Stoica: Suma exorbitanta pentru cumpararea functionarilor

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 23:32
1262 citiri
De ce au decis judecatorii arestarea lui Gruia Stoica: Suma exorbitanta pentru cumpararea functionarilor
Foto: Antena 3

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) spun ca, in luarea deciziei de arestare a omului de afaceri Gruia Stoica a contat si cuantumul "exorbitant" al sumei "puse la bataie" de acesta pentru a cumpara "bunavointa" functionarilor publici, inaintea licitatiei.

In motivarea hotararii prin care a fost dispusa masura preventiva se mai arata ca un alt argument in sprijinul acesteia a fost mentalitatea infractionala manifestata fatis de catre omul de afaceri, care "denota modul in care (Gruia Stoica - n.r.) intelege sa-si foloseasca toate relatiile".

Gruia Stoica a fost arestat

Potrivit motivarii deciziei CAB, pericolul social concret pe care il prezinta Stoica rezulta din imprejurarile si modalitatile concrete de savarsire a faptei acestuia.

Motivele arestarii lui Gruia Stoica: A mintit in legatura cu onorariul de 3 milioane de euro

"In ceea ce priveste absenta pericolului concret pentru ordinea publica pe care l-ar prezenta lasarea inculpatului in libertate, Curtea ...citeste mai departe despre "De ce au decis judecatorii arestarea lui Gruia Stoica: Suma exorbitanta pentru cumpararea functionarilor" pe Ziare.com

#CAB decizie arestare Gruia Stoica, #Curte Apel Bucuresti motivare arestare Gruia , #Stiri Administratie