De ce au cerut procurorii arestarea medicului Gheorghe Burnei: Reprezinta un pericol pentru viata pacientilor

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 17:28
831 citiri

Medicul Gheorghe Burnei reprezinta, prin activitatea medicala "defectuoasa" pe care o desfasoara, un pericol concret pentru starea de sanatate sau chiar pentru viata pacientilor sai minori, multe dintre operatiile facute de el avand caracter de experiment si nerespectand procedurile in materie, arata procurorii in propunerea de arestare preventiva.

Cererea a fost inaintata instantei in dosarul deschis pentru luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii, insa judecatorii au decis ca Gheorghe Burnei sa fiearestat la domiciliu, masura putand fi contestata de procurori.

In referat, acestia arata ca exista indicii privind savarsirea de catre Gheorghe Burnei a unor infractiuni contra vietii si contra integritatii corporale sau sanatatii, in care victimele sunt minori aflati anterior intr-o stare de sanatate precara, stare pe care inculpatul, prin actiunile sale intentionate, a agravat-o.

"Au rezultat cazuri in care copii cu activitate fizica anterioara intalnirii ...citeste mai departe despre "De ce au cerut procurorii arestarea medicului Gheorghe Burnei: Reprezinta un pericol pentru viata pacientilor" pe Ziare.com

#referat arestare medic Burnei , #Stiri Administratie