Dat in urmarire de Politie, Ghita reapare la TV: Ponta a fost santajat sa o puna pe Kovesi la DNA!

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 20:06
1813 citiri
Dat in urmarire de Politie, Ghita reapare la TV: Ponta a fost santajat sa o puna pe Kovesi la DNA!
Foto: Politia Romana

In ziua in care fostul deputat Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala, Romania TV a difuzat o noua inregistrare in care acesta sustine ca Victor Ponta ar fi fost santajat de catre generalul SRI Florian Coldea pentru a o propune pe Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA.

In plus, Ghita dezvaluie relatiile de prietenie si interese dintre el, Ponta, Kovesi, Coldea si Elena Udrea.

"V-am mentionat de la bun inceput despre intalnirile cu Laura Codruta Kovesi la vilele SRI - K2, K4 si T14, la care au mai participat in anumite momente domnul Florian Coldea si sefii statiei CIA din Bucuresti.

Banuiesc ca v-ati intrebat cum am ajuns eu la aceste intalniri. Persoane de rang inalt din SRI mi l-au prezentat pe Florian Coldea in 2008. Eram tineri, aveam copii mici si am legat o relatie de prietenie", a spus Ghita, sustinand ca timp de 7 ani copiii lui si ai lui Florian Coldea au crescut impreuna.

Ghita mai sustine ca asa a ajuns sa o cunoasca pe Laura Codruta Kovesi si sa se ...citeste mai departe despre "Dat in urmarire de Politie, Ghita reapare la TV: Ponta a fost santajat sa o puna pe Kovesi la DNA!" pe Ziare.com

#Ghita Kovesi Coldea Ponta DNA , #Stiri Administratie