Darius Valcov da explicatii la DNA despre zecile de tablouri gasite si sub pat

Vineri, 27 Martie 2015, ora 12:37
1198 citiri
Darius Valcov da explicatii la DNA despre zecile de tablouri gasite si sub pat
Foto: Facebook/Darius Valcov

Darius Valcov, arestat la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru coruptie, a venit la DNA, vineri dimineata, pentru a fi audiat, dupa ce la perchezitii la firme si apropiati ai fostului ministru au fost gasite aproximativ o suta de tablouri, unele dintre ele semnate de Picasso, Baba si Grigorescu.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, procurorii DNA au facut joi perchezitii in Bucuresti si judetul Olt, la firme si la persoane de incredere ale fostului ministru al Finantelor.

Alte 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurorii DNA. Renoir si Picasso ascunse in pereti - surse

Anchetatorii au gasit la perchezitii aproximativ o suta de tablouri, printre care si opere ale lui Picasso, Corneliu Baba si Nicolae Grigorescu, care ar fi fost achizitionate de la case de licitatii. In urma cercetarilor, au fost identificate doua case de licitatii din Bucuresti, de unde ar fi fost achizitionate tablourile, cele mai multe fiind cumparate de Lucian Petrut Susala ...citeste mai departe despre "Darius Valcov da explicatii la DNA despre zecile de tablouri gasite si sub pat" pe Ziare.com

#Darius Valcov tablouri galerie arta, #Darius Valcov arest domiciliu DNA , #Stiri Administratie