Daniel Morar (CCR): Amenintarile SRI la adresa Curtii Constitutionale au depasit cadrul legal

Joi, 04 Iunie 2015, ora 13:40
1161 citiri
Daniel Morar (CCR): Amenintarile SRI la adresa Curtii Constitutionale au depasit cadrul legal
Foto: captura YouTube / cinmoldova

Daniel Morar, fost procuror sef al DNA, in prezent judecator la Curtea Constitutionala, a declarat ca amenintarile care au fost lansate din directia SRI catre Curte au depasit cadrul legal, lucru nepermis intr-o tara civilizata.

"Nu fac un favor nimanui - nici acestei tari, nici DNA-ului, nici procurorilor - ofiterii SRI care trimit informatiile la parchet, pentru ca sunt obligati prin lege.

Cealalta atributie a serviciilor de informatii - in speta a SRI-ului - este de a asigura sprijinul logistic pentru interceptari pentru ca ei detin toata logistica pentru interceptari in Romania si toate interceptarile se fac prin logistica SRI. Cam aici trebuie cantonata activitatea si implicarea SRI in lupta anticoruptie", a declarat Daniel Morar intr-un interviu acordat pentru Adevarul.

Acesta a facut referire, printre altele, si la legile "Big Brother", care s-au blocat la CCR.

"Am vazut toti ca legile nu le promova un grup parlamentar, nu le promova Guvernul - afirmativ vorbind -, ...citeste mai departe despre "Daniel Morar (CCR): Amenintarile SRI la adresa Curtii Constitutionale au depasit cadrul legal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Morar SRI Curtea Constitutionala, #Daniel Morar SRI anticoruptie, #Daniel Morar Dumbrava SRI , #Stiri Administratie