Daniel Constantin: Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 15:59
1158 citiri
Daniel Constantin: Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig

Presedintele PC, Daniel Constantin, al carui nume apare in stenogramele din referatul procurorilor DNA in cazul Coman, a declarat, vineri, ca nimeni din conducerea partidului nu i-a cerut lui Gheorghe Coman "nici macar un covrig" si ca este bine ca institutiile si-au facut datoria.

"Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig. Este rusinos ce a facut si confirma concluzia la care ajunsesem si noi: ca e o persoana de o calitate indoielnica. Din acest motiv, am si refuzat sa particip la alegerile la care ma invitase. Dar ce a putut sa faca intrece orice inchipuire. E bine ca institutiile abilitate si-au facut datoria", a declarat Daniel Constantin, care este si ministrul Agriculturii.

Deputatul PC Gheorghe Coman negocia sprijinul politic pentru accesul in functii publice, spunand ca "fara politica nu poti sa traiesti" si ca "la orice partid se cere niste bani", potrivit referatului procurorilor DNA.

Conform referatului trimis de DNA Camerei Deputatilor, ...citeste mai departe despre "Daniel Constantin: Nimeni din conducerea PC nu i-a cerut lui Coman nici macar un covrig" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Daniel Constantin cazul Coman, #ministrul Agriculturii dosar deputat spagar, #dosar mita deputat Coman PC , #Stiri Administratie