Dan Voiculescu ramane in inchisoare: Cererea de eliberare conditionata i-a fost respinsa

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 15:25
1022 citiri
Dan Voiculescu ramane in inchisoare: Cererea de eliberare conditionata i-a fost respinsa
Foto: Blog Dan Voiculescu

Dan Voiculescu ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, marti, sa respinga cererea fondatorului Intact de eliberare conditionata. Hotararea este definitiva.

Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, in august 2014, pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Asta inseamna ca, pana acum, Voiculescu a efectuat circa doi ani si jumatate de detentie.

Tribunalul Bucuresti a ramas in pronuntare de vinerea trecuta in cazul contestatiei facute de Dan Voiculescu la decizia Judecatoriei Sectorului 5 de a-l mentine in inchisoare in dosarul ICA. Magistratii bucuresteni au motivat ca dosarul contine un numar mare de documente care trebuie studiate.

In prima instanta, Judecatoria Sectorului 5 a respins, pe 13 decembrie 2016, cererea omului de afaceri, motivand ca el a profitat de carentele legislative pentru a obtine cat mai usor zile libere si a dat ca exemplu ca a castigat 60 de zile pentru doua studii la ...citeste mai departe despre "Dan Voiculescu ramane in inchisoare: Cererea de eliberare conditionata i-a fost respinsa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Voiculescu inchisoare , #Stiri Administratie