Cutremur devastator in Italia: 10 romani disparuti au fost gasiti si sunt in viata. Mai lipsesc 4

Duminica, 28 August 2016, ora 21:45
890 citiri

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, duminica seara, ca doar patru romani mai sunt dati disparuti, in urma cutremurului puternic care a devastat mai multe orase din Italia. Toate celelalte persoane care figurau initial ca fiind disparute au fost identificate de catre echipele consulare si sunt in viata.

Precedentul bilant al autoritatilor privind romanii disparuti in urma cutremurului de 6,2 grade arata ca 14 persoane nu sunt de gasit.

Ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Maria Ligor, i-a vizitat, la spital, pe toti cetatenii romani raniti, precum si pe cei din zonele afectate.

De asemenea, demnitarul roman a participat la ceremonia religioasa oficiata de P.S. Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei pentru victimele tragicelor evenimente si a avut o serie de discutii cu autoritatile locale, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Reprezentantii Ambasadei Romaniei la Roma si ai Consulatului General al Romaniei la Bologna sunt ...citeste mai departe despre "Cutremur devastator in Italia: 10 romani disparuti au fost gasiti si sunt in viata. Mai lipsesc 4" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani disparuti cutremur Italia, #romani disparuti seism Italia, #romani morti cutremur costuri repatriere , #Stiri Administratie