Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea de Guvern privind reorganizarea Ministerului Finantelor

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 21:38
606 citiri
Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea de Guvern privind reorganizarea Ministerului Finantelor
Foto: Facebook/ MFP

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au suspendat, miercuri, hotararea de Guvern privind reorganizarea Ministerului Finantelor Publice, prin care era desfiintata Directia Generala Juridica, care era inlocuita cu doua noi structuri.

Judecatorii au admis o cerere depusa in instanta de Ciprian Sebastian Badea, seful Directiei Generale Juridice din cadrul Ministerului de Finante.

"Admite in parte cererea. Dispune suspendarea executarii Hotararii Guvernului nr. 380/2020 pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 408/18.05.2020, in ceea ce priveste Art. I pct. 3 - Anexa, referitor la desfiintarea Directiei Generale Juridice si inlocuirea acestei structuri cu doua noi structuri - Directia Juridic si Reglementare si Directia Contencios, pana la pronuntarea instantei de fond. Respinge cererea de interventie accesorie in favoarea paratului ca neintemeiata. Obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de 4.020 lei cheltuieli de judecata. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de exercitare a caii de atac se depune la Curtea de Apel Bucuresti. Pronuntata in sedinta publica azi, 24.06.2020", se arata in decizia instantei. ...citeste mai departe despre "Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea de Guvern privind reorganizarea Ministerului Finantelor" pe Ziare.com

#finante, #minister, #reorganizare, #suspendare, #Justitie , #Stiri Administratie