Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum vrea RATB sa se "resusciteze": Vrea scumpirea calatoriei si gratuitate doar pentru unii pensionarii

Cum vrea RATB sa se "resusciteze": Vrea scumpirea calatoriei si gratuitate doar pentru unii pensionarii
Regia Autonoma de Transport Bucuresti solicita Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1.500 de lei.

Viceprimarul Capitalei: RATB risca sa fie ingropata in datorii

Conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) a trimis o scrisoare Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) in care arata ca in 20 iulie "a luat la cunostinta de masura ANAF referitoare la indisponibilizarea sumelor existente, precum si a celor viitoare provenite din incasari zilnice in conturile in lei si/sau valuta ale regiei, deschise la unitati bancare, pana la concurenta sumei de 84.868.460 de lei, reprezentand dobanzi si penalitati aferente TVA aflata in litigiu".

ANAF a blocat conturile RATB. Ce se intampla cu transportul public

In documentul obtinut de Meediafax se arata ca, in urma ...citeste mai departe despre "Cum vrea RATB sa se "resusciteze": Vrea scumpirea calatoriei si gratuitate doar pentru unii pensionarii" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 818 ori