Cum se vede in presa internationala scandalul provocat de reportajul Sky News

Vineri, 12 August 2016, ora 09:21
1101 citiri
Cum se vede in presa internationala scandalul provocat de reportajul Sky News
Foto: captura Sky News

Scandalul provocat de reportajul Sky News privind presupusul trafic cu arme in Romania a ajuns in atentia presei internationale, ce relateaza despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

Cotidianul The Independent comenteaza ca materialul Sky News, intitulat "Banda vinde AK-47 destinate pentru Europa Occidentala" a provocat furie in Romania, dupa ce a fost publicat duminica.

Publicatia prezinta pe scurt continutul materialului, precum si principalele date cunoscute din ancheta demarata de DIICOT.

The Independent il citeaza pe Aurelian Szanto, cel care ar fi organizat intalnirea dintre echipa Sky News si romanii care au aparut ca traficanti de arme, care afirma ca a fost pacalit de jurnalistii britanici si ca documentarul a fost regizat.

Cotidianul noteaza si reactia Sky News, care sustine veridicitatea materialului si care anunta ca nu a fost contactat de autoritatile romane.

Nici OFCOM, organismul ce ...citeste mai departe despre "Cum se vede in presa internationala scandalul provocat de reportajul Sky News" pe Ziare.com

#presa internationala reportaj Sky News, #reactii presa Sky News , #Stiri Administratie