Cum se pregatesc autoritatile de viscol: Trebuie sa asigure cazare pentru cei blocati de zapezi

Vineri, 26 Decembrie 2014, ora 11:09
1089 citiri
Cum se pregatesc autoritatile de viscol: Trebuie sa asigure cazare pentru cei blocati de zapezi
Foto: survivalistboards.com

Subcomisarul Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, a declarat vineri ca autoritatile locale trebuie sa asigure spatii de cazare celor ramasi blocati departe de casa, daca se impune inchiderea unor sectiuni de drum.

Avertizari cod galben de ninsori si vant in peste 30 de judete si Capitala (Video)

"Autoritatile locale din zonele vizate de avertizarile de viscol si ninsoare vor fi pregatite sa intervina cu utilajele de deszapezire si materiale antiderapante pe toate drumurile, in special pe autostrazi, drumuri nationale si judetene, pentru curatarea drumurilor si mentinerea unui trafic rutier fluent.

In cazul in care se va impune inchiderea unor sectiuni de drum, autoritatile locale trebuie sa fie in masura sa asigure spatii de cazare celor ramasi blocati departe de casa din cauza viscolului", a spus Dajbog, intr-o declaratie de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Ea a subliniat ca, la nivel teritorial, autoritatile locale ...citeste mai departe despre "Cum se pregatesc autoritatile de viscol: Trebuie sa asigure cazare pentru cei blocati de zapezi" pe Ziare.com

#masini blocate zapada, #cazare sinistrati zapada, #masuri MAI ninsori , #Stiri Administratie