Cum poate fi rezolvata criza locurilor de parcare din Bucuresti - de la sensuri unice la parcajele supermarketurilor

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 19:43
967 citiri
Cum poate fi rezolvata criza locurilor de parcare din Bucuresti - de la sensuri unice la parcajele supermarketurilor
Foto: Ziare.com

Bucurestenii se confrunta zi de zi cu blocajele din trafic si cu lipsa locurilor de parcare. Pentru locuitorii din Militari sau Drumul Taberei, dar nu numai, este un cosmar sa ajunga la serviciu la ora de varf sau sa-si parcheze masina cand vin seara acasa.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, propune cateva solutii pentru aceaste probleme, insa ramane de vazut daca ele sunt suficiente si daca chiar ii vor ajuta pe bucuresteni.

Aglomeratie ca niciodata la Lujerului, Politia ridica din umeri: Cine isi ia masina sa-si asume traficul din Bucuresti! (Foto&Video)

Primaria Sectorului 6 a raspuns la solicitarea Ziare.com precizand ca un prim pas pentru crearea de noi spatii de parcare va fi introducerea de sensuri unice pe toate strazile secundare din sector.

Sensuri unice = mai multe locuri de parcare?

Pentru ca Militariul este cel mai aglomerat cartier, edilul intentioneaza sa implementeze aici pentru prima data un proiect pilot, ca sa vada cum functioneaza. Sistemul de ...citeste mai departe despre "Cum poate fi rezolvata criza locurilor de parcare din Bucuresti - de la sensuri unice la parcajele supermarketurilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parcari supermarket Sector 6, #Sensuri Unice sector 6, #sensuri unice militari, #criza parcari Militari , #Stiri Administratie