Cum îți valorifici aurul din confortul casei cu amanet de acasă?

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 18:28
894 citiri
Cum îți valorifici aurul din confortul casei cu amanet de acasă?
amanet FOTO: tezaur.com

Românii merg la agențiile de amanet pentru a obține rapid bani, lăsând drept garanție obiecte de valoare: bijuterii din aur și bijuterii cu diamante. Acest lucru poate fi avantajos pentru românii care doresc să-și recupereze bijuteriile după achitarea împrumutului, conform contractului încheiat.

Sute de mii de români au apelat deja la serviciile TEZAUR care este lider în domeniu, având o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare nonbancare. TEZAUR oferă servicii ultra-competitive, care îi ajută pe români să facă față unei perioade dificile, cauzate de pierderea unui loc de muncă sau de plata unor facturi, datorii, rețete și tratamente medicale.

Cum să amanetezi bijuterii din aur într-un mod sigur și profesionist?

TEZAUR Investment Group, lider în domeniu pe piața serviciilor financiare, aparține Grupului TEZAUR – cel mai important grup financiar nonbancar din București.

TEZAUR are mai mult de 50 de agenții deschise în capitală, peste 120 de evaluatori profesioniști ai bunurilor pentru amanet și sute de mii de clienți în toată țara, care au apelat cu încredere la serviciile sale.

Această companie a lansat primul serviciu online de creditare cu garanții din aur din România: TEZAUR Amanet de Acasă. Românii care accesează acest serviciu online, de pe computer, laptop sau smartphone, au următoarele avantaje:

 • Nu trebuie să explice agenției motivul împrumutului, cum se întâmplă la bănci și alte instituții financiare;
 • Împrumutul se obține online, rapid, din confortul casei, fără a merge la o sucursală fizică a agenției în oraș;
 • Banii sunt virați direct în contul bancar al clientului, după acceptarea ofertei trimisă acestuia pe email.

Compania TEZAUR a creat acest serviciu nou Amanet de acasă, ce constă în amanetarea online a bijuteriilor din aur și bijuteriilor cu diamante și care oferă românilor mari avantaje:

 • Împrumuturile sunt sigure și rapide, totul se face online, din confortul casei;
 • Predarea bijuteriilor drept gaj, către agenția TEZAUR se face simplu, imediat, fără a merge la sediul unei sucursale din oraș;
 • Există posibilitatea de a stabili ziua și ora de către client, când acesta dorește să fie preluate bunurile de valoare pentru amanet;
 • Bijuteriile pentru amanet vor fi preluate gratuit de la adresa clientului și apoi transportate la agenție prin firma de curierat parteneră;
 • Bunurile vor fi păstrate în deplină siguranță, într-un seif al agenției TEZAUR;
 • După evaluarea bunurilor de către specialiștii agenției, oferta împrumutului va fi trimisă prin email clientului;
 • După acceptarea ofertei, clientul va primi banii rapid, direct în contul său bancar.

Agenția TEZAUR oferă prin serviciul amanet de acasă și o serie de beneficii, prin intermediul contului de client creat pe site-ul companiei sau în aplicația TEZAUR ONLINE:

 • Posibilitatea de vizualizare și gestionare a tuturor contractelor de amanet, fie că sunt încheiate online sau în agenții;
 • Verificarea comisionului datorat la zi pentru contractele active.
 • Posibilitatea de prelungire a mai contractelor de amanet online. Este posibilă chiar prelungirea mai multor contracte în același timp, prin câteva click-uri;
 • Achitarea parțială sau integrală a împrumutului din contracte, prin intermediul cardului online sau folosind banii disponibili din alte contracte;
 • Se poate verifica dacă există posibilitatea de a lua bani în plus și solicita o suplimentare de împrumut, verificând sumele disponibile din contractele active;

De asemenea, românii pot rambursa împrumutul și păstra o perioadă de timp bunurile în seiful agenției, în deplină siguranță și cu costuri zero. Ulterior când au nevoie de bani, ei pot cere un împrumut nou agenției, pe baza bunurilor lăsate drept gaj și astfel, vor primi bani în contul bancar.

Vânzarea de aur și bijuterii din aur

TEZAUR răspunde prompt cererii uriașe a clienților, care au nevoie urgentă de bani. Acest brand poate rezolva imediat problemele financiare ale românilor, atât în agenții cât și online.

TEZAUR oferă clienților și servicii de cumpărare a bijuteriilor din aur și cu diamante, în agențiile din București. Compania cumpără bijuterii de la clienți pe baza unui contract de o zi, cu comision zero, indiferent de starea acestora. Costul unei bijuterii din aur nu este dat exclusiv de valoarea aurului pur, pe care îl conține ci și de alte criterii, ce includ gramajul. Vânzarea este avantajoasă, pentru că TEZAUR oferă cel mai bun preț de pe piață la aur.

De asemenea, compania are cel mai bun preț din piață la amanet aur și anume:

 • La aur de 14K prețul este de 135 lei/gr;
 • La aur de 18K prețul este de 170 lei/gr;
 • La aur de 22K prețul este 195 lei/gr.

În perioada 01-31 Octombrie 2021, pentru contractele încheiate prin serviciul amanet de acasă, românii au beneficiat de cel mai mare preț la gramul de aur, de asigurare inclusă și de un voucher cadou cu 10% extra reducere pentru achiziția de bijuterii pe www.tezaurshop.ro.

#amanet, #tezaur, #casa de amanet , #Stiri Administratie