Cum il lasa TAROM pe Iohannis cu ochii in soare, inainte de Consiliul European: Nu avem aeronava pentru presedinte

Marti, 16 Iunie 2015, ora 18:00
1000 citiri
Cum il lasa TAROM pe Iohannis cu ochii in soare, inainte de Consiliul European: Nu avem aeronava pentru presedinte
Foto: Administratia Prezidentiala

TAROM confirma ca nu a putut pune la dispozitia Administratiei Prezidentiale o aeronava pentru deplasarea presedintelui Klaus Iohannis la Bruxelles in perioada 25 - 26 iunie, fiindca acest lucru ar fi presupus anularea sau intarzierea unor curse regulate si charter si compania ar fi trebuit sa plateasca despagubiri pasagerilor acestor curse anulate/intarziate.

"Dupa primirea mesajului de la Administratia Prezidentiala, prin care era solicitata o aeronava de minimum 70 de locuri pentru operarea unei curse oficiale cu destinatia Bruxelles, in perioada 25 - 26 iunie a.c. s-a analizat disponibilitatea si s-a ajuns la concluzia ca nu dispunem de aeronava pentru zborul special OTP-BRU-OTP din 25 - 26 iunie 2015, deoarece acest lucru ar fi presupus sa anulam sau sa intarziem curse regulate si charter; in plus, compania ar fi trebuit sa plateasca despagubiri catre pasagerii acestor curse anulate/intarziate.

In aceste conditii, vineri 12 iunie 2015, a fost informat telefonic departamentul ...citeste mai departe despre "Cum il lasa TAROM pe Iohannis cu ochii in soare, inainte de Consiliul European: Nu avem aeronava pentru presedinte" pe Ziare.com

#TAROM aeronava Iohannis, #Iohannis avion Bruxelles, #Iohannis avion Consiliul European , #Stiri Administratie