FOTO VIDEO Cum arata santierul celor doua giratorii suspendate pe Centura Bucuresti. "Avanseaza intr-un ritm rezonabil"

Joi, 29 Octombrie 2020, ora 09:38
772 citiri
FOTO VIDEO Cum arata santierul celor doua giratorii suspendate pe Centura Bucuresti. "Avanseaza intr-un ritm rezonabil"
FOTO/Pro Infrastructura

Lucrarile la cele doua sensuri giratorii suspendate de la Berceni si Oltenita, parte a Centurii Bucuresti, avanseaza intr-un ritm rezonabil, potrivit Asociatiei Pro Infrastructura.

Reprezentantii asociatiei sustin ca lucrarile au ajuns la un stadiu de maxim 15% si avertizeaza ca mai exista numeroase imobile care nu au fost eliberate pentru a se continua lucrarile de dublare a centurii.

"Lucrarile la cele 2 giratorii suspendate Berceni si Oltenita de pe centura Bucuresti si la dublarea centurii pe aceasta zona avanseaza intr-un ritm rezonabil.

Italienii de la Itinera au ajuns la aproximativ 5% stadiu fizic, executand lucrari la coloanele forate pentru fundatii, eliberarea si balastarea amplasamentului pentru largirea centurii sau la relocarile de utilitati. In continuare exista numeroase imobile ce nu au fost eliberate pentru a se putea ataca lucrarile in integralitate.

La Berceni asocierea condusa de Trameco este semnificativ mai avansata (aproximativ 15%), deja primele elevatii ale pilelor fiind in lucru. Si aici exista probleme cu lipsa accesului pentru continuarea lucrarilor.

Solicitam CNAIR si tuturor celorlalti actori institutionali relevanti sa urgenteze eliberarea amplasamentului si a tuturor avizelor necesare pentru relocarea utilitatilor si continuarea lucrarilor in cel mai scurt timp", arata Asociatia Pro Infrastructura pe pagina ei de Facebook.

...citeste mai departe despre "FOTO VIDEO Cum arata santierul celor doua giratorii suspendate pe Centura Bucuresti. "Avanseaza intr-un ritm rezonabil"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#Pro Infrastructura, #Centura Bucuresti, #berceni, #sens giratoriu, #Capitala, #Ministerul Transporturilor, #eveniment , #Stiri Administratie