VIDEO Care este stadiul lucrarilor la noul pod de la Vadu Pasii, legatura dintre Muntenia si Moldova

Miercuri, 18 Noiembrie 2020, ora 15:43
710 citiri
VIDEO Care este stadiul lucrarilor la noul pod de la Vadu Pasii, legatura dintre Muntenia si Moldova
Podul de la Vadu Pasii FOTO Captura Facebook

Noul pod rutier de la Vadu Pasii, alternativa peste Buzau la podul Maracineni, de pe ruta spre Moldova, va putea fi utilizat mai tarziu decat au crezut initial autoritatile. Marti, 17 noiembrie, au fost ridicate pe pile ultimele elemente ale tablierului metalic, fiind cea mai complicata parte.

Firma de constructii urmeaza sa toarne placa de beton si straturile de asfalt, iar urmatoarele etape ar putea fi gata pana la primavara, dar asta depinde de cat de blanda va fi iarna, de precipitatii si de temperatura, potrivit adevarul.ro.

Lucrarile vor fi executate primavara, iar podul ar putea fi dat in folosinta la inceputul verii. Au fost anuntate mai multe termene de finalizare de-a lungul timpului, dar nu au fost respectate.

"Podul de la Vadu Pasii este acum realizat in proportie de 95%. Au fost ridicate si ultimele tabliere, urmand ca apoi sa fie turnata placa de beton", a scris presedintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu, pe Facebook.

Noul pod de la Vadu Pasii este construit cu bani de la Consiliul Judetean Buzau si Ministerul Dezvoltarii, investitia ridicandu-se la peste 26.000.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vadu pasii, #lucrari, #pod, #Muntenia, #Moldova , #Stiri Administratie