Cum a fost primit George Maior in America - concluzii dupa primele 6 luni de mandat

Marti, 15 Martie 2016, ora 11:10
994 citiri
Cum a fost primit George Maior in America - concluzii dupa primele 6 luni de mandat
Foto: Washington.MAE.ro

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, face cateva observatii dupa primele 6 luni ale mandatului sau, declarand ca fost foarte bine primit de autoritatile americane.

"Sunt deja peste sase luni de cand exercit aceasta misiune in numele statului roman si am fost primit exceptional de bine in intregul ansamblu de arhitectura al institutiilor americane - ma refer la Departamentul de Stat, Pentagon, Departamentul Comertului si Congresul SUA. Mesajul nostru este bine inteles aici si apreciat", a declarat George Maior intr-un interviu acordat Agerpres.

Ambasadorul Romaniei in SUA a precizat ca, din punctul sau de vedere, parteneriatul functioneaza extrem de bine in beneficiul ambelor state atat in plan politic, economic, cat si in privinta securitatii.

George Maior, ambasadorul Romaniei in SUA: I-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama

"Au loc permanent schimburi de analize pe situatii de interes national, ma refer la vecinatatea estica si sudica, ...citeste mai departe despre "Cum a fost primit George Maior in America - concluzii dupa primele 6 luni de mandat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Maior mandat sase luni, #George Maior mandat ambasador, #George Maior ambasador SUA , #Stiri Administratie