Cuc zice ca se va lucra non-stop ca sa aiba romanii autostrazi: eu cred ca daca ne oprim si 15 minute ne costa foarte mult

Joi, 14 Martie 2019, ora 18:15
823 citiri
Cuc zice ca se va lucra non-stop ca sa aiba romanii autostrazi: eu cred ca daca ne oprim si 15 minute ne costa foarte mult
Foto: Facebook/Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a inspectat, joi, lucrarile de modernizare a infrastructurii si suprastructurii feroviare de pe loturile Coslariu - Vintu de Jos, Vintu de Jos - Simeria si Simeria - Gurasada.

El le-a transmis constructorilor ca au tot sprijinul sau, dar le-a cerut lucrari de calitate, in caz contrar urmand a se lua masuri.

Mai mult, Cuc s-a laudat ca va vizita santierele atat de des incat antreprenorii se vor plictisi de prezenta sa.

"I-am transmis antreprenorului ca il asigur de tot sprijinul meu administrativ, dar i-am si atras atentia sa se mobilizeze, sa ia in serios subcontractorii sai, sa-i plateasca la timp si sa execute lucrari de calitate. In caz contrar, compania nu va ezita sa ia masuri. Vreau sa am o relatie contractuala cu un partener onest, care sa isi execute obligatiile contractuale si nu sa urmareasca obtinerea de claim-uri.

Sa mai renuntam la politica asta a claim-urilor ca, nici nu ne apucam bine de construit si facem doua-trei clame-uri, ca sa mai luam niste bani de la statul roman. Nu mai merge. Ori lucram cum trebuie, ori daca venim sa facem claim-uri in Romania, atunci si noi vom lua masurile care se impun. Drastice. Antreprenorii or sa se plictiseasca de prezenta mea, dar asta-i viata. Acum trebuie sa terminam loturile de autostrazi si tronsoanele de cale ferata pe care le avem in executie", a declarat Razvan Cuc.

Acesta a afirmat ca, daca sunt antreprenori carora li se pare ca glumeste, vor vedea reversul medaliei.

"Daca unii o iau in deradere, sau li se pare ca glumesc, o sa vada si reversul medaliei pe care vom aplica fara a avea niciun fel de ezitare, pentru ca rabdarea romanilor a ajuns la final. Nu mai putem sa toleram. Vrem cu totii sa avem cale ferata rapida, vrem sa avem autostrazi si de asta ma voi asigura eu, ca ministru, ca vom avea in acest mandat. Eu le-as multumi pe de-o parte constructorilor ca nu au incetat lucrul, in lipsa bugetului aprobat.

Si constructorii puteau sa spuna, 'nu aveti bugetul aprobat, stam blocati pana cand aveti bugetul sa stim ca ne luam banii'. Aici au dat dovada de seriozitate si de consecventa si pentru asta le multumesc. Cat timp Romania si romanii vor autostrazi, eu cred ca daca ne oprim si 15 minute ne costa foarte mult. Noi vom lucra non-stop ca sa vedem ca se implementeaza proiectele care le avem acum in desfasurare. Vrem sa finalizam numarul de kilometri de cale ferata modernizata asa cum si-a asumat CFR Infrastructura. Pentru asta ii voi sprij ...citeste mai departe despre "Cuc zice ca se va lucra non-stop ca sa aiba romanii autostrazi: eu cred ca daca ne oprim si 15 minute ne costa foarte mult" pe Ziare.com

#Razvan Cuc autostrazi, #Ministrul Transporturilor autostrazi , #Stiri Administratie