Cu Mazare la "beciul domnesc", parada carelor alegorice de la Mamaia merge inainte

Joi, 28 Mai 2015, ora 18:53
661 citiri
Cu Mazare la "beciul domnesc", parada carelor alegorice de la Mamaia merge inainte
Foto: Ministerul Turismului

Parada carelor alegorice prin statiunea Mamaia va continua si in aceasta vara, evenimentele urmand sa aiba loc in fiecare zi de vineri, incepand din 3 iulie, a anuntat, joi, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, in urma unei intalniri cu proprietarii de cluburi.

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a avut, joi, o intalnire cu proprietarii de cluburi din statiunea Mamaia, in care s-a discutat despre programul evenimentelor de promovare din sezonul estival 2015.

"Cluburile au fost de acord sa continuam parada carelor alegorice. E extrem de important sa stiu parerea proprietarilor de cluburi pentru ca, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esential in brandul turistic al statiunii Mamaia, Mamaia fiind statiunea distractiei, a evenimentelor si a clubbing-ului", a declarat Corina Martin.

Ea a precizat ca prima editie din acest sezon estival va avea loc in 3 iulie, parada urmand aiba loc in fiecare zi de vineri, pe ...citeste mai departe despre "Cu Mazare la "beciul domnesc", parada carelor alegorice de la Mamaia merge inainte" pe Ziare.com

#Mamaia parada care alegroice, #Mamaia care alegorice , #Stiri Administratie