CSM, aviz negativ pentru modificarile la Codul Penal. Cu un singur lucru a fost, insa, de acord

Luni, 15 Iunie 2015, ora 14:59
1078 citiri
CSM, aviz negativ pentru modificarile la Codul Penal. Cu un singur lucru a fost, insa, de acord
Foto: Arhiva Ziare.com

CSM a dat aviz negativ propunerilor legislative de modificare a codurilor penale si de procedura penala, printre prevederile cu care magistratii nu sunt de acord fiind dezincriminarea conflictului de interese si modificarea conditiilor privind luarea masurilor preventive.

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) au discutat, in sedinta de plen de luni, punctele de vedere ale Directiei legislatie, documentare si contencios cu privire la propunerile legislative de modificare si completare a codurilor penal si de procedura penala.

De asemenea, a fost analizat punctul de vedere al Directiei legislatie, documentare si contencios privind propunerile de modificare si completare a Codului penal si a Codului de procedura penala, transmise de Ministerul Justitiei, dar si punctul de vedere privind posibilitatea completarii Codului de procedura penala, astfel incat sa prevada expres posibilitatea partii de a obtine, la cerere, o copie electronica a inregistrarii sedintei de ...citeste mai departe despre "CSM, aviz negativ pentru modificarile la Codul Penal. Cu un singur lucru a fost, insa, de acord" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CSM aviz negativ Cod Penal, #CSM modificari Cod Penal , #Stiri Administratie