Criza imigrantilor: MAE, precizari despre camionul cu imigranti morti din Austria

Joi, 27 August 2015, ora 20:19
985 citiri
Criza imigrantilor: MAE, precizari despre camionul cu imigranti morti din Austria
Foto: Facebook/MAE

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti, potrivit informatiilor obtinute pana la acest moment.

"Potrivit informatiilor obtinute pana la acest moment, niciun cetatean roman nu este implicat in incident. Politia austriaca continua cercetarile in acest caz", potrivit unui comunicat de presa transmis de MAE.

Conform primelor informatii obtinute de Ambasada Romaniei la Budapesta de la autoritatile ungare, solicitantul numerelor de inmatriculare ale camionului implicat in incident nu este cetatean roman, mentioneaza sursa citata.

Oficial ungar: Camionul din Austria in care erau zeci de imigranti morti apartine unui roman

"In urma demersurilor intreprinse pe langa politia austriaca, Ambasada Romaniei la Viena a fost informata ca autovehiculul are numere de inmatriculare ungare provizorii", a precizat MAE.

Janos Lazar, seful de cabinet al premierului ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: MAE, precizari despre camionul cu imigranti morti din Austria" pe Ziare.com

#MAE camion imigranti Austria, #roman camion abandonat, #imigranti morti camion , #Stiri Administratie