Criza imigrantilor - Clujenii au iesit in strada pentru refugiati: Xenofobia ucide omenia!

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 18:04
843 citiri
Criza imigrantilor - Clujenii au iesit in strada pentru refugiati: Xenofobia ucide omenia!
Foto: Arhiva/Ziare.com

Un grup de cateva zeci de persoane a participat, sambata, la un miting de solidaritate cu refugiatii organizat in centrul orasului Cluj-Napoca.

Demonstrantii aveau asupra lor pancarte cu mesaje in limba engleza care indemnau la solidaritate, precum si steaguri tricolore.

"Refugiatii sunt bineveniti", "Xenofobia ucide omenia", "Romani, hai ca se poate. Solidaritate" sunt cateva din mesajele transmise de participantii la miting.

Criza imigrantilor: Mii de persoane demonstreaza la Londra pentru primirea refugiatilor

Clujenii adunati la manifestare si-au declarat inclusiv disponibilitatea de a participa efectiv la activitatile organizatorice necesare pentru gazduirea refugiatilor din Romania si chiar sa gateasca pentru acestia.

Kai Brand Jacobsen, un norvegian stabilit de multi ani la Cluj si unul dintre organizatorii manifestarii, a spus ca refugiatii ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor - Clujenii au iesit in strada pentru refugiati: Xenofobia ucide omenia!" pe Ziare.com

#miting sprijin refugiati Cluj, #miting refugiati Romania, #protest refugiati Romania, #refugiati Romania , #Stiri Administratie